ZF 24

Piţurcă i-a cerut lui Becali drept garanţie că nu il va critica un teren de 3-4 milioane euro

Piţurcă i-a cerut lui Becali drept garanţie că nu il va critica un teren de 3-4 milioane euro
09.08.2010, 15:08 16

Tehnicianul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţăde presă, că a dorit drept garanţie pentru "tăcerea" lui GigiBecali un teren care valora 3-4 milioane de euro, însă finanţatorulstelist nu a fost de acord, informează Mediafax.

"Joi seară, l-am sunat şi a venit la stadion unde am discutat2-3 ore în birou. I-am spus: «Am crezut că înţelegerea noastră seva baza pe sinceritate şi încredere, dar văd că nu se poate cu tinesă fac performanţă». I-am zis să nu încerce să mă umilească cum afăcut el cu mulţi alţi antrenori. Păi dacă acum s-a întâmplat aşa,ce se întâmpla peste o lună, ce se întâmpla dacă pierdeam cuBrăneştiul sau ce se întâmpla dacă pierdeam în Liga Europa? Ieşeael iar la televizor şi ne umilea. De aia i-am spus că eu vreaugaranţie acel teren, care cred că valorează 3-4 milione de euro. Şisă punem clauze, «iar dacă te bagi la echipă, dacă îmi umileştijucătorii sau pe noi, atunci luăm această garanţie şi plecăm». Ăstaa fost ultimatumul meu. Asta am dorit eu. Dar el a spus că nu poateface asta. Atunci ne-am dat mâna, am decis ca staful să meargă cuechipa şi asta a fost totul", a declarat Piţurcă.

Citiţi mai multe despre plecarea tehnicianului Victor Piţurcă de la Steaua pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO