ZF 24

Proprietarul Eurolines şi fondatorul MB Telecom produc la Sibiu tablete „uriaşe“ pentru companii precum P&G

Alexandru Dragomir

Alexandru Dragomir

Autor: Cristina Rosca

18.10.2014, 12:04 1387
Compania Inovi din Sibiu a livrat către Procter&Gamble mese tactile pe care producătorul român le-a instalat în centrele din Bruxelles şi Cairo ale gigantul american.
 
Producătorul sibian a fost fondat în 2002 de antreprenorul Alexandru Dragomir (36 de ani), inginer în calculatoare. Iniţial, compania activa în domeniul calculatoarelor – hardware şi software. În urmă cu trei ani antreprenorul a reuşit să îi atragă în antreprenoriat şi pe Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului din turism şi transport Eurolines, şi pe Mircea Tudor, fondator al companiei producătoare de sisteme de securitate MB Telecom. Tot atunci, compania şi-a schimbat domeniul de activitate, începând să producă mese tactile şi podiumuri interactive.
 
„Am lucrat întotdeauna în domeniul IT&C şi am realizat nevoia de interactivitate a oamenilor, mai ales după dezvoltarea pieţelor de tablete şi smartphone-uri. După ce am participat la mai multe târguri şi convenţii internaţionale am decis să ne reprofilăm producţia pe o nişă încă neacoperită complet“, spune Alexandru Dragomir, prezent la conferinţa „Cel mai promiţător brand românesc“ organizată de compania de branding Seed Con­sultants.
 
Inovi este compania care a primit premiul de cel mai promiţător brand românesc.
 
„Producem mese tactile şi podiumuri interactive, respectiv nişte tablete uriaşe care au suprafaţă de sticlă şi care pot fi folosite în cafenele, hoteluri, info-point-uri sau în recepţiile clădirilor de birouri.“
 
Mesele măsoară între 70 şi 150 de centimetri şi costă între 2.000 şi 7.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO