ZF 24

Puiu Popoviciu: De pe urma mea, Agronomia a câştigat 5 milioane de euro, Primaria - 1,5 miliarde de euro şi 40.000 de oameni au unde munci

29.03.2009, 14:00 23

Gabriel Puiu Popoviciu si asociatii sai de la "Baneasa Investments: au emis, dupa doua zile de lucru, comunicatul "care sa corecteze erorile comunicate voluntar", in dosarul Puiu Popoviciu-Agronomie, scrie Gandul.

Omul de afaceri sustine ca amplasarea pe acest teren a unor sedii de firme nu constituie nicio ilegalitate, din moment ce Ambasada Statelor Unite va fi aici, Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, si-a cumparat un apartament in Baneasa Rezidential, si a inchiriat un sediu pentru biroul sau notarial.

Conceperea acestuia a inceput inca de joi, atunci cand omul de afaceri a declarat pentru Gandul: "Lucram la un document, in care care sa spunem adevarul despre toate erorile voite, care s-au aruncat pe piata, pana acum, in afacerea Baneasa Investments". Despre cat a avut statul de castigat de pe urma proiectului Baneasa si declaratiile facute de Puiu Popoviciu cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO