ZF 24

Retailerul francez Decathlon a inaugurat joi primul magazin din Râmnicu Vâlcea şi ajunge la o retea de 31 de unităţi la nivel national

Retailerul francez Decathlon a inaugurat joi primul...

Autor: Roxana Rosu

15.12.2023, 13:33 375

Retailerul francez Decathlon a inaugurat joi primul magazin din Râmnicu Vâlcea, situat în mallul Shopping City Râmnicu Vâlcea, ajungând la o retea de 31 de unităţi la nivel national.

Decathlon Râmnicu Vâlcea are o suprafaţă totală de 1.000 m2 şi o ofertă de articole şi echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi.  

„Ne bucurăm că finalul de an ne găseşte la inaugurarea unui nou magazin în România, cel din Râmnicu Vâlcea, un oraş cu o istorie bogată în sport, şi cu locuitori care îndrăgesc natura şi practicarea unui stil de viaţă sănătos. Fiind situat într-o zonă turistică importantă, magazinul Decathlon reprezintă popasul ideal pentru iubitorii de sporturi care îşi doresc produse accesibile şi sfaturi pentru achiziţionarea celor mai bune echipamente pentru practicarea oricărui sport”, a declarat Alex Domşa, Director expansiune Decathlon România.   

În afară de magazinele fizice, retailerul are şi magazinul online www.decathlon.ro.  

Compania franceză este prezentă pe piaţa de retail sportiv din România din 2009 şi are aproximativ 1600 de angajati.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO