ZF 24

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide un nou magazin, în Alba Iulia, şi ajunge la 29 de unităţi în România

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide un nou...

Autor: Roxana Rosu

31.08.2023, 09:56 118

Retailerul polonez SMYK All for Kids îşi extinde reteaua din România cu un nou magazin, la Alba Iulia, ajungând la un total de 29 de unităti pe plan local.

Odată cu noul magazin, compania îşi consolidează poziţia în regiunea Transilvania, unde are alte 6 magazine, în Sibiu, Deva, Bistriţa, Mureş şi Braşov.

“Suntem încântaţi să aducem oferta noastră variată de produse destinate copiilor în Alba Iulia, oferind o selecţie atent aleasă de articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării educative şi articole pentru îngrijirea copiilor. Deschiderea acestui magazin reprezintă un pas important în strategia noastră de a oferi servicii şi produse la un bun raport calitate-preţ în locaţii accesibile clienţilor noştri”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Magazinul din Alba Iulia are o echipă de 7 angajaţi, iar oferta include îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi jucării, cărucioare, scaune de maşină, scaune de masă, produse cosmetice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO