ZF 24

Reteaua hoteliera Louvre ataca piata hotelurilor de doua si trei stele si vrea 20 de unitati pana in 2014

Reteaua hoteliera Louvre ataca piata hotelurilor de doua si trei stele si vrea 20 de unitati pana in 2014
15.04.2010, 15:25 35

Lantul hotelier Louvre, recent intrat pe piata romaneascaprintr-un parteneriat cu Golden Tulip, vizeaza afilierea a peste 20astfel de hoteluri economice clasificate la doua si trei stele panain 2014.

"Nu prea avem hoteluri de 2 si 3 stele in Romania. In urmatorii 3-4ani vrem sa deschidem 22 de unitati si impreuna cu hotelurileoperate sub brandul Golden Tulip sa ajungem la 30 de unitati. Nu amincheiat pana in acest moment niciun contract pentru brandurilenoi, insa suntem in discutii", spune Paul Marasoiu, presedintelefirmei de consultanta si management Peacock Hotels, care reprezintalantul Golden Tulip in Romania si Moldova.

Lantul hotelier Golden Tulip a afiliat pana in prezent opt unitatipe piata locala - trei in Capitala si Cluj, si cate unul in Sibiusi Constanta.
Brandurile care ar putea intra in Romania sunt Premiere Classe,Campanile, Kyriad si Kyriad Prestige. "Primele hoteluri ar putea fiactive in piata in minim 18-24 luni. Investitia pentru constructiasi mobilarea unei camere de una-doua stele este in jur de 30-45.000de euro si ideal ar fi ca unitatea hoteliera sa aiba cel putin 50de camere", mai spune Marasoiu.

Grupul Golden Tulip se afla pe locul trei pe piata romaneasca, dupalanturile Wyndham si Best Western, cu 770 de camere.

AFACERI DE LA ZERO