ZF 24

Roeng Transmission Engineering&Consulting îşi mută birourile în Ştefan cel Mare Building, dezvoltată de Forte Partners

Roeng Transmission Engineering&Consulting îşi mută...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2016, 09:14 354

Compania de servicii profesionale Roeng Transmission Engineering&Consulting se mută la etajul patru din clădirea Ştefan cel Mare Building, dezvoltată de Forte Partners, într-un spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 865 mp.

„Roeng a optat pentru un upgrade al birourilor, în aceeaşi zonă unde avea sediul înainte, dar într-o clădire nouă, la standarde înalte de calitate şi cu posibilitate de creştere a spaţiului, având în vedere că va urma o extindere de personal. Ştefan cel Mare Building întrunea toate aceste calităţi, fiind o clădire de birouri de clasă A, de ultimă generaţie, unde s-a putut alege o suprafaţă de birouri mai mare, greu de găsit în acea zonă”, a spus Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International, firma care a intermediat tranzactia.

Clădirea de birouri dezvoltată de Forte Partners la intersescţia şoselei Ştefan cel Mare cu strada Tunari este în prezent 100% închiriată. Proiectul ce însumează o suprafaţă total desfăşurată de 11.000 mp este ridicat pe două subsoluri, parter şi nouă etaje. În total, sunt disponibile 158 de locuri de parcare (88 subterane si 70 supraterane).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO