ZF 24

Ruukki: Ritmul record de crestere ne-a determinat sa facem cel mai mare greenfield din afara Finlandei

12.03.2008, 20:45 17

Grupul finlandez Rautaruukki, care activeaza pe piata locala prin intermediul companiei Ruukki Romania, va finaliza in luna august a acestui an o investitie de 35 mil. euro intr-o unitate de productie langa autostrada Bucuresti-Pitesti, aceasta fiind cea mai mare investitie de tip greenfield pe care o realizeaza grupul in afara Finlandei.

Cresterea vanzarilor de profile si tigle metalice a diviziei din Romania, cu o rata anuala de circa 60-80%, i-a determinat pe finlandezii de la Rautaruukki, cu afaceri anuale de 3,9 miliarde de euro, sa construiasca cea mai mare fabrica din afara Finlandei in cadrul programului de investitii 2007-2008, care cuprinde investitii si in Ucraina, Ungaria, Rusia si Polonia.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce av cuprinde unitatea de productie de langa autostrada Bucuresti-Pitesti si ce schimabri in strategia de marketing va aduce finalizarea fabricii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO