ZF 24

Smithfield Ferme: Am inchis pe pierderi primul semestru, insa revenim pe profit din acest trimestru

22.07.2008, 21:00 15

Divizia de ferme a grupului Smithfield, care a rulat anul trecut afaceri de 100 de milioane de euro, va dezvolta parteneriate cu micii fermieri din Timis si judetele invecinate pentru a sustine dezvoltarea companiei, folosind un model de business des intalnit pe pietele externe si promovat in Romania in special de producatorii de lactate.

"Avem in prezent 50 de contracte in diverse stadii incheiate cu micii fermieri din judetele Timis, Arad, Caras, Bihor, 24 dintre ele aflandu-se in etape avansate. Prin intermediul acestui parteneriat, Smithfield asigura know-how-ul, tehnologia si materia prima, in timp ce fermierul se ocupa de investitie prin accesarea fondurilor structurale. La sfarsit Smithfield cumpara animalele crescute de fermier la pretul pietei", a declarat Bogdan Mihail, director general al Smithfield Ferme.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce investitii are in derulare Smithfield si ce cifra de afaceri a inregistrat grupul american in anul 2007.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO