ZF 24

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners a reprezentat firma TTS în tranzacţia prin care a achiziţionat integral compania Decirom, operator în Portul Constanţa

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile &...

Autor: Roxana Rosu

17.07.2023, 16:11 106

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) a reprezentat firma TTS (Transport Trade Services) în tranzacţia prin care a achiziţionat integral compania Decirom, operator în Portul Constanţa.

Echipa de avocaţi a fost coordonată de partenerii Cătălin Micu, Elena Iacob şi Ioana Höckl (ZRVP Tax). Asistenţa juridică acordată de echipa ZRVP a vizat aspectele de drept român incidente tranzacţiei, cu precădere drept societar şi real estate, fuziuni şi achiziţii, dreptul concurenţei şi aspectele de conformare şi reglementare.

Achiziţia în valoare de 21,8 de milioane euro a Decirom marchează consolidarea poziţiei grupului TTS ca unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa transporturilor din România şi cel mai mare transportator de marfă din bazinul Dunării.

“Am asistat TTS în toate etapele achiziţiei Decirom, inclusiv în procesul de due diligence, redactarea şi negocierea documentelor tranzacţiei, precum şi în aspecte de reglementare şi dreptul concurenţei. TTS este clientul nostru traditional pe care l-am asistat în proiectele de extindere a business-ului prin achiziţii. Anterior cumpărării Decirom am asistat TTS în procesul de dobândire a pachetului majoritar de acţiuni al Plimsoll Zrt. (Ungaria),” a declarat Cătălin Micu, partener.

Echipa a fost coordonată de Cătălin Micu (Partner), alături de Elena Iacob (Partner) în ceea ce priveşte aspectele de conformare, reglementare şi reprezentare a clientului în faţa Comisiei pentru examinarea investiţiilor străine directe (CEISD), asistenţa în materie fiscală fiind asigurată de Ioana Höckl (Partner ZRVP Tax).

 Din echipă au mai făcut parte avocaţi cu experienţă solidă, precum Denisa Neamţiu (Senior Associate), Oana Marinescu (Senior Associate), Adina Rotaru (Senior Associate), Alexandra Nania (Senior Associate), Marcela Antoniu (Senior Associate) şi Laura Burtan (Senior Associate).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO