ZF 24

SSIF Broker a imprumutat clientilor sai 62 mil. lei pentru cumpararea de actiuni

11.06.2007, 19:07 20

SSIF Broker Cluj, prima firma de brokeraj care a oferit investitorilor posibilitatea de tranzactionare in marja, a acordat in sase luni imprumuturi in valoare de 61,8 milioane de lei (circa 18,81 mil. euro), dintre care 9,5 milioane de lei (circa 2,89 mil. euro) unui singur client, a declarat presedintele companiei, Petru Prunea.
Compania ofera imprumut jumatate din suma pe care investitorul intentioneaza sa o plaseze, iar dobanda perceputa este de 14% pe an, potrivit presedintelui Broker Cluj-Napoca.
Dupa SSIF Broker, BT Securities Cluj-Napoca este a doua firma care ofera clientilor imprumuturi pentru investitii in actiuni. Compania a lansat, astazi, tranzactionarea in marja, valoarea minima a creditului fiind de 100.000 lei, iar suma maxima de trei milioane de lei.
Imprumutul poate fi acordat pe o durata cuprinsa intre sapte zile si sase luni, iar valoarea creditului trebuie sa se incadreze intre 50% si 70% din valoarea portofoliului constituit ca garantie de catre client. Rata dobanzii este de 12,5% pe an. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO