ZF 24

Stagnarea pietei imobiliare loveste in inca doua proiecte rezidentiale. Shapir Project Europe a "inghetat" constructia a 2.400 de locuinte in Bucuresti si Sibiu

16.06.2009, 13:34 32

Compania Shapir Project Europe, detinuta de grupul israelian Shapir, cu activitati in domeniul constructiilor, a "inghetat" dezvoltarea a doua proiecte rezidentiale din Bucuresti si Sibiu, totalizand 2.400 de apartamente, din lipsa de cumparatori, informeaza Mediafax.

"Avem autorizatiile de constructie pentru ambele proiecte si trebuia sa incepem dezvoltarea in acest an. Situatia de pe piata este instabila, nu exista cerere, nu exista cumparatori si nu sunt conditii pentru a incepe dezvoltarea de proiecte, asa ca ambele complexuri au fost inghetate pana cand situatia se va imbunatati", a declarat, marti, directorul pentru operatiuni internationale al grupului Shapir, Avi Morgenstern.

El a mentionat ca in momentul in care conditiile de pe piata vor fi favorabile nu va fi o problema dezvoltarea complexurilor, compania avand posibilitatea sustinerii financiare a proiectelor din surse proprii si prin credite bancare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO