ZF 24

Suport de memorie cu inscripţia "spaga C. G.", la Cornel Penescu in birou

Suport de memorie cu inscripţia "spaga C. G.", la Cornel Penescu in birou
17.04.2009, 10:38 42

Anchetatorii au gasit, la perchezitie, in biroul lui Cornel Penescu de la societatea PIC, un suport de memorie cu inscriptia "spaga C. G.", din care ar rezulta o infractiune de dare si luare de mita in septembrie 2007, se arata in motivarea Tribunalului Arges in cazul arestării lui Penescu, informeaza Mediafax.

Tribunalul Arges a dat, joi, motivarea arestarii preventive in dosarul care-i cuprinde pe finantatorul FC Arges Cornel Penescu, pe presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, pe directorul general al PIC, Liviu Facaleata si pe fostul director al OJPC Arges, Cristian Libertatu.

"Se retine, dintr-un suport de memorie , descoperit cu ocazia perchezitiei imobiliare efectuate la sediul PIC, in biroul lui Penescu Gheorghe Cornel, inscriptionat cu «spaga C.G.», ca Penescu Gheorghe Cornel i-a remis inculpatului Constantin Gheorghe o mare suma de bani, in bancnote de 50 de lei, introduse intr-un plic alb", se arata in motivarea Tribunalului Arges la masura arestarii preventive a celor patru inculpati din acest dosar, potrivit careia fapta din septembrie 2007, imputata inculpatilor ca dare si luare de mita, nu s-a numarat printre cele care au motivat, in fapt, propunerea arestului preventiv. Despre acuzatiile aduse lui Cornel Penescu cititi pe www.mediafax.ro.

AFACERI DE LA ZERO