ZF 24

TotalSoft şi-a luat director de vânzări internaţionale din Olanda

Hans Kort, director internaţional de vânzări al TotalSoft

Hans Kort, director internaţional de vânzări al TotalSoft

Autor: Corina Mirea

29.05.2014, 00:00 546

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, cu afaceri de peste 27 de milioane de euro anul trecut, l-a recrutat pe Hans Kort, un olandez cu o experienţă de 20 de ani în industria de soluţii IT, pe poziţia de director internaţional de vânzări.

Acesta este primul job pe care Kort îl are pentru o companie înfiinţată în România, anterior el lucrând pentru jucători din industria IT precum Microsoft, ReadSoft sau HP în Olanda, Rusia şi Suedia. Odată cu aducerea managerului olandez la cârma dezvoltării TotalSoft pe piaţa internaţională, reprezentanţii companiei spun că au în plan, pe termen mediu, creşterea veniturilor din proiecte din afara graniţelor la 50% din cifra de afaceri.

„Prin atragerea lui Hans Kort în echipa  de vânzări ne consolidăm poziţia în piaţa internaţională. El are atât  o experienţă  semnificativă în managementul vânzărilor la nivel internaţional, dar şi o mare capacitate de înţelegere a diferenţelor sociale şi culturale”, spune Brânduşa Fecioru, care deţine funcţia de director de HR al TotalSoft de la începutul anului trecut.

Hans Kort este absolvent de antropologie al Universităţii din Amsterdam (Olanda) şi din noul rol va coordona strategia de dezvoltare pe plan internaţional a Total Soft de la sediul companiei din Viena (Austria). TotalSoft este unul dintre cei mai importanţi furnizori de aplicaţii ERP din România.

Portofoliul de clienţi numără peste 1.500 de companii din 28 de ţări, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Italia sau Franţa. Compania este parte a grupului Global Finance, firmă de investiţii private cu birouri în Atena, Bucureşti, Sofia şi Belgrad, care administrează fonduri de peste 850 milioane euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO