ZF 24

Trei teste comparative in ProMotor

24.08.2007, 15:39 48

In noul numar al ProMotor sunt prezentate trei teste comparative, dintre care unul cu sase modele de clasa medie.

Noul Ford Mondeo, lansat pe piata locala la sfarsitul lunii iulie a fost pus fata in fata cu cinci dintre cele mai apreciate modele de clasa medie: Alfa 159, Honda Accord, Peugeot 407, Volvo S40 si cel mai bine vandut model din acest segment, VW Passat.

Pentru realizarea comparativului s-a optat pentru motorizari diesel de 2,0 litri (1,9 litri in cazul Alfei si 2,2 litri in cel al modelului Honda Accord), propulsoarele dezvoltand puteri comparabile. Daca Mondeo a iesit invingator din acest test, cititi in noul numar al revistei ProMotor.


La scurt timp de la lansarea noului model Honda Civic Hybrid, echipa ProMotor a realizat un test comparativ dintre acesta si unicul sau concurent pe piata locala, Toyota Prius. Ambele modele sunt echipate atat cu un motor pe benzina, cat si unul electric care functioneaza pe baza bateriilor reincarcabile.


Desi aproape de finalul carierei, Opel Vectra OPC, Mitsubishi Evo IX si Mazda6 MPS inca reprezinta cea mai buna alternativa la coupeurile sportive, in special pentru familisti. Toate cele trei modele dispun de peste 250 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de sapte secunde. Care este cel mai bun dintre cele trei, cititi in ProMotor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO