ZF 24

Update Palatul Stirbey: cererea de intrare in insolventa este o eroare. Am renuntat la intrarea in procedura

Firma care a cumparat Palatul Stirbey din Buftea a cerut insolventa
21.04.2010, 14:00 313

Reprezentantii firmei Bucharest Arena, administratoruldomeniului Stirbey din Buftea, sustin ca cererea inregistrata pesite-ul Tribunalului Municipiului Bucuresti de intrare in procedurade insolventa a firmei reprezinta o eroare a avocatilor, firmaurmand sa isi continue functionarea.

"A fost o eroare de procedura. Cred ca avocatii au intelesgresit si va pot spune ca a fost depusa o noua cerere prin care serenunta la procedura insolventei. Asta ne-a fost comunicat de catreactionari si avocati", a declarat pentru ZF Eduard Dudu, directorde vanzari si marketing in cadrul firmei.

Potrivit paginii de internet a Ministerului Finantelor,Bucharest Arena a avut in anul 2008 o cifra de afaceri de 5,8milioane lei si o pierdere de 11,2 milioane lei.

Firma Bucharest Arena ii are ca actionari pe Dan Octavian Cocis,fost secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului inperioada 2001-2004, cu 19,89% din actiuni, Ion Moraru, de asemeneafost secretar de stat la SGG in aceeasi perioada si actualulsecretar general al Senatului, cu 18,89%, Valerian Mares (19,89%),fostul patron al firmei Productie Ardealul, Ilie-Staicu Olteanu(19,89%), Emil Pop cu 19,89% si Anca Moraru, fiica lui Ion Moraru(1%). Un alt actionar este Vladimir Cristian Singer, cu 0,55% dintitluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO