ZF 24

Yahoo!: Microsoft nu ne-a oferit niciodata 33 de dolari pe o actiune

03.08.2008, 21:15 13

Investitorii Yahoo! au decis mentinerea consiliului de directori al companiei, in cadrul adunarii anuale a actionarilor ce a avut loc pe 1 august, scrie presa internationala. Astfel, 85% din voturile exprimate au fost in favoarea lui Jerry Yang, directorul executiv al operatorului celui de-al doilea motor de cautare online din lume, informeaza Bloomberg.

Fiecare dintre directorii Yahoo! a primit suportul investitorilor cu cel putin 77% din numarul total de voturi exprimate. Dupa incheierea votului, miliardarul Carl Icahn a fost numit in cadrul board-ului de directori. Miliardarul Carl Icahn, actionar al Yahoo!, a incheiat, cu numai 11 zile inainte de adunarea generala, un acord cu conducerea companiei, intrucat acesta intentiona sa propuna inlocuirea intregului consiliu de administratie si a directorului general, Jerry Yang.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care a fost scaderea inregistrata de actiunile Yahoo! la bursa de cand Jerry Yang a preluat conducerea companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO