ZF 24

ZF Digital ’13: Pieţele de telecom, IT şi online, sub lupă

ZF Digital ’13: Pieţele de telecom, IT şi online, sub...

Autor: Adrian Seceleanu

21.10.2013, 21:38 534

Evoluţia şi perspectivele unor pieţe cu o valoare cumulată anuală de aproape şase miliarde de euro - printre care de telecom (3,5 miliarde de euro), soft şi servicii IT (1 miliard de euro) sau publicitate online (50 milioane de euro) vor fi discutate pe 22 şi 23 octombrie în cadrul conferinţei ZF Digital ’13 - unde cei mai influenţi manageri executivi şi antreprenori din industriile online, IT şi telecom vor vorbi despre tendinţe în domeniul digital.

În prima zi a evenimentului, UPC - unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, va prezenta rezultatele unui studiu realizat împreună cu compania Roland Berger Consultants privind impactul serviciilor de internet rapid în economia României şi care ar fi potenţialul de dezvoltare generat de net.

Cele mai importante declaraţii ale participanţilor la ZF Digital ’13 vor putea fi urmărite în timp real în secţiunea Business Hi-Tech a www.zfcorporate.ro.

ZF Digital ’13 poate fi urmărit şi live pe site-ul www.zf.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO