ZF 24

ZF Live. Alexandru Bîrsan, Filip & Company: Tranzacţii mari nu am semnat în perioada aceasta, dar sunt multe tranzacţii mari care au continuat şi ar putea fi semnate în iunie. În perioada următoare, jucătorii din piaţa de fuziuni şi achiziţii vor fi mai puţin preocupaţi de a face tranzacţii până nu va exista o direcţie clară a economiei

Autor: Miruna Diaconu

05.06.2020, 17:45 86

Alexandru Bîrsan, partener şi head of corporate and M&A în cadrul casei de avocatură Filip & Company, spune că în această perioadă marcată de pandemia de COVID-19 nu s-au semnat tranzacţii mari pe piaţa de fuziuni şi achiziţii, dar au continuat cele care erau deja în desfăşurare, putând fi semnate chiar în luna iunie.

„Tranzacţii mari nu am semnat în perioada aceasta, sunt mai multe tranzacţii mari care au continuat într-un ritm destul de alert şi ar putea fi semnate în luna iunie. Este o veste bună şi e foarte important cât de bun e activul de bază care se tranzacţionează. În general, locurile unde s-a continuat în ritm alert sunt sectoarele care şi-au continuat activitatea în această perioadă, care au un caracter de utilitate precum energie, lucrurile au mers de nevoie şi în această perioadă”, spune Alexandru Bîrsan, partener şi head of corporate and M&A la casa de avocatură Filip & Company, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO