ZF 24

Ziarul de Sibiu: Lucrarile la centura Sibiului, amanate pe termen nedetermninat

22.03.2007, 10:44 41

Ministerul Transporturilor a confirmat faptul ca, contractul cu firma Todini pentru executarea variantei ocolitoare a Sibiului, a picat.
Dupa cateva luni in care informatiile referitoare la mersul lucrarilor la varianta ocolitoare au lipsit cu desavarsire, Ministerul Transporturilor a anuntat solutia - o noua licitatie.
"Tot ceea ce va pot spune este faptul ca, in momentul de fata, contractul cu cei de la Todini este in reziliere. Ce se va intampla? Se va intra pe proceduri pentru organizarea unei noi licitatii", a declarat Alin Ionescu, purtatorul de cuvant al ministrului Transporturilor, Constructiilor si Locuintei.
Reluarea lucrarilor cu o noua firma presupune, dincolo de procedurile de licitatie, si o ampla evaluare a lucrarilor efectuate pana acum. Potrivit declaratiilor managerului Concefa, Horatiu Cercel, evaluarea unui astfel de santier ar putea dura intre sase luni si trei ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels