ZF 24

Ziua de Cluj: Reclame pe LCD-uri integrate in tetierele taxiurilor din Cluj

02.07.2007, 11:13 39

Publicitatea in taximetre a prins teren la Cluj. O agentie de profil a inzestrat gratuit 40 de masini cu DVD-playere cu monitoare incorporate in tetiere. Clientii de pe bancheta vizioneaza incontinuu reclame, de la rasucirea cheii in contact si pana in momentul opririi la destinatie, potrivit publicatiei Ziua de Cluj.

"Am montat aparatele acum doua luni, la initiativa agentiei. Deocamdata, am incorporat in taxiurile Diesel 947 in jur de 40 de DVD-playere, dar, daca totul merge bine, le vom extinde in toate cele 400 de taximetre ale noastre", spune Daniel Oprea, proprietar al societatii Prim Diesel Taxi.

"In Europa, acest tip de reclama exista la Budapesta si la Bucuresti. Ne-am gandit ca am putea sa o aplicam si la Cluj, la piata locala. Aparatele sunt produse in China si costa 300 de euro, iar investitia initiala s-a cifrat la 12.000 de euro", a declarat Calin Alexandru, director al agentiei de publicitate.




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO