ZF Live

VIDEO ZF Live. Un agent din domeniu leasingului financiar şi-a deschis propria afacere şi a devenit “pompier de business”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de miercuri, 3 septembrie cu Lucian Vînătoriu

03.09.2014, 13:19 339

Lucian Vînătoriu, un agent din domeniu leasingului financiar, a pus pe picioare Hostile Context Management, o companie care oferă consultanţă firmelor cu probleme de insolvenţă, devenind astfel “pompier de business”.

“Clienţii apelează la noi pentru a primi o părere obiectivă. Compania noastră oferă un audit al vulnerabilităţilor, identifică principalele zone de risc şi oferă soluţii bazate pe informaţiile colectate. La cererea clientului, oferim şi modalităţi de implementare”, a declarat Vînătoriu la ZF Live.

El consideră că principala problemă a antreprenorilor români este că sunt “siguri de sine” şi nu au îndoieli asupra deciziilor luate. “Am avut clienţi care ne-au chemat să diagnosticăm, însă au refuzat soluţiile propuse de noi din cauza acestei culturi des întâlnite în rândul antreprenorilor români – îmi pot gestiona problemele şi singur”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO