ZF Live

Video ZF Live. Ciprian Zamfirescu, MIA Marketing: Oamenii abia acum încep să se gândească la metode de a economisi, vor deveni mai precauţi. În perioada următoare, oamenii nu vor mai cheltui banii pe lucruri costisitoare şi vor renunţa la achiziţionarea de electrocasnice sau gadgeturi

Autor: Robert Manea, Miruna Diaconu

18.05.2020, 18:30 177

Actuala criză va genera o schimbare în comportamentul consumatorilor, astfel că odată cu efectele vizibile ale pandemiei asupra economiei, oamenii vor începe să fie mai precauţi cu privire la cheltuieli şi se vor îndrepta către a economisi din ce în ce mai mult, spune Ciprian Zamfirescu, partner la firma de cercetare la MIA Marketing, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Momentan nu putem anticipa nici noi şi nici consumatorii ce se va întâmpla. La criza precedentă era vorba de o criză economică, acum vorbim şi de una sanitară, iar acest lucru e cu totul nou pentru toţi.  Oamenii abia acum încep să înveţe să fie mai precauţi să se gândească la metode de a economisi care să îi ajute în astfel de crize sau să evite anumite cheltuieli pe care la un moment dat nu le-ar putea suporta“, spune Ciprian Zamfirescu.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO