ZF Live

VIDEO ZF Live. Directorul la taxe al KPMG: În goana după bani, statul merge tot la companiile curate pentru că evazioniştii sunt mai greu de prins

Autor: Cătălina Butan

15.10.2013, 18:35 1147

Dragoş Doroş, director în cadrul departamentului de Asistenţă Fiscală al KPMG, a spus la ZF Live că în goana după bani statul se îndreaptă tot către companiile bune plătitoare de impozite şi taxe, unde “strânge şurubul”, pentru că evazioniştii sunt mai greu de prins.

“Este oarecum firesc ca acele companii care plătesc taxe în România să simtă o strângere a şurubului din partea Fiscului. Fiscul este în deficit de bani şi caută bani peste tot”, a spus în emisiunea ZF Live de marţi, 15 octombrie, Dragoş Doroş.

El a mai precizat că aceste companii care respectă legea şi îşi depun situaţiile financiare la timp sunt mai uşor de controlat de către stat şi că în lupta contra evaziunii “este mai uşor să mergi la companiile pe care le găseşti imediat decât la cele greu de găsit”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live