ZF Live

VIDEO ZF Live. Listările pe bursă trebuie însoţite de campanii ample de marketing. Oamenii trebuie să afle din timp pentru a investi. Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi, 27 mai, cu Victor Stănilă, Tradeville

27.05.2014, 15:43 269
Urmăriţi emisiunea ZF Live de marţi, 27 mai, cu Victor Stănila, directorul de comunicare platforma de tranzacţionare Tradeville, despre listarea Electrica pe bursa de la Bucureşti.
 
Pregătirile pentru oferta publică de vânzare de acţiuni derulată de Electrica, companie cu venituri anuale consolidate de peste 5,5 miliarde de lei (1,25 mld. euro), care alimentează cu energie Transilvania şi nordul Munteniei, au intrat pe ultima sută de metri.

Anunţul listării va avea loc în două săptămâni, potrivit lui Gabriel Dumitraşcu, cel care coordonează privatizarea companiei din partea statului. Aşteptările sunt că Electrica va fi cea mai mare ofertă de vânzare de pe piaţa locală de capital, peste cea derulată de Romgaz anul trecut, care a strâns 390 milioane de euro de la investitori.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO