ZF Live

VIDEO ZF LIVE. O multinaţională din turism vrea să intre pe piaţa locală şi caută un director pe care să-l plătească cu 8.000 de euro pe lună. Şi nu-l găseşte

Autor: Cătălina Butan

04.07.2013, 15:19 2064

“Avem şi poziţii de director general unde vorbim de salarii de 8.000-9.000 de euro, în domeniul serviciilor. Este vorba de o companie multinaţională din domeniul serviciilor turistice, care vrea să intre pe piaţa din România şi are nevoie de un director să dezvolte operaţiunile în România”, spus Florin Godean, country manager în cadrul firmei de recrutare şi muncă temporară Adecco România.

Candidatul potrivit trebuie să aibă atât cunoştinţe foarte bune de vânzări cât şi cunoştinţe de management al resurselor umane, a explicat Godean la ZF Live.

Din cei 20 de candidaţi pentru postul de director general niciunul nu s-a dovedit a fi potrivit pentru multinaţională.

Adecco este lider pe piaţa mondială şi locală  de muncă temporară, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 42 de milioane de euro. Cu 5.000 de angajaţi în România, Adecco estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 46 milioane de euro şi un profit de 1,3 milioane de euro.

Cele mai multe posturi disponibile pentru Adecco în România în momentul de faţă sunt pentru operatorii de call-center.

Urmăriţi emisiunea integrală de joi, 4 iulie, cu Florin Godean, despre cel mai vânat job din România de către studenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO