ZF Live

Video ZF Live, Vlad Sardescu, NeaKaisă.ro: Până la sfârşitul anului ne aşteptăm să ajungem la vânzări de 170.000 de lei

10.03.2015, 14:35 567

Laura Curcă şi Vlad Sardescu, doi tineri cu experienţă în vânzări, au deschis la finalul lunii noiembrie a anului trecut un magazin online- Neakaisa.ro, cu echipamente şi produse pentru amenajarea casei. „Noi vindem de la materiale de construcţii până la produse de bricolaj. Vindem cam tot ce este nevoie pentru o renovare/reamenajare în casă. Este o vânzare consultativă, vindem produse şi oferim consultanţă în alegerea produsului”, a spus Laura Curcă, în cadrul ZF Live.

În lunile pline de activitate, magazinul online a avut în jur de 70 de comenzi, iar în prezent se înregistrează în jur cinci-şapte comenzi pe zi. În medie, clienţii au cumpărat de 350 de lei odată. Cele mai căutate produse au fost cele din zona articolelor de baie, obiectele din ceramică, calorifere şi centrale termice. „Începând cu luna ianuarie, comenzile au început să vină constant. În ianuarie am vândut în jur de 4.000 de lei. Până la sfârşitul anului ne aşteptăm să ajungem la vânzări de 170.000 de lei”, a declarat Vlad Sardescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO