ZF Live

ZF Live. Ana Rubeli, fondatoarea proiectului „Aici a stat“: Trebuie ca tot mai mulţi investitori să conştientizeze cât de importantă este o clădire istorică atât pentru ei, cât şi pentru contextul urbanistic şi cultural

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.07.2023, 16:45 117

Anul acesta, Ana Rubeli a început o serie de serate culturale, prin care oamenii au acces dincolo de zidurile caselor cu parfum de epocă.

Clădirile de patrimoniu din România au nevoie de investiţii şi de specialişti care să le dea un viitor, în condiţiile în care există numeroase asemenea bijuterii arhitecturale care au ajuns în ruină.

„Cred că trebuie ca tot mai mulţi investitori să conştientizeze cât de importantă este o clădire istorică atât pentru ei, ca statut, cât şi pentru contextul urbanistic şi cultural“, a spus, la emisiunea online de business ZF Live, Ana Rubeli, fondatoarea proiectului Aici a stat, care pune în valoare clădirile de patrimoniu din România.

Aici a stat este un proiect care a crescut doar în mediul online şi care prezintă istoria caselor vechi, concentrată în pastile distribuite pe Instagram. Internetul funcţionează ca un liant.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO