ZF Live

ZF Live. Cristina Postolache, Stanton Chase: Antreprenorii din România îşi recrutează managerii de top din străinătate. Cele mai efervescente sectoare pentru cei care recrutează manageri de top sunt tehnologia, serviciile medicale şi farma

Autor: Iulia Apostoiu

22.07.2021, 18:45 475

Cristina Postolache, partener, Stanton Chase România, spune că antreprenorii de pe piaţa locală au început să-şi recruteze managerii de top din străinătate, din ţări precum Canada, SUA sau alte state din Europa. Printre companiile născute în România care fac asta se numără şi UiPath, care a căutat un om la New York folosind servicii de executive search.

„Sunt din ce în ce mai multe companii, inclusiv noi avem un client care a pornit din România şi se extinde la nivel global şi pentru acest client în prima etapă am atras români care lucrează în străinătate pe care să îi aducem pe poziţii de top“, a declarat Cristina Postolache în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Stanton Chase este o companie de executive search care se află în top 10 la nivel global şi care are 76 de birouri în peste 50 de ţări. Consultanţii companiei colaborează şi cu firme care vor să schimbe modul în care angajaţii lucrează prin introducerea sistemelor de automatizare; care sunt completate de aducerea unui manager din străinătate cu o viziune îmbunătăţită asupra mediului de lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO