ZF Live

ZF Live. Daniela Iliescu, CEO Patria Bank: Primele semne cu adevărat mai concrete în economie şi la nivelul companiilor se vor vedea către sfârşitul primului trimestru al anului viitor, unde lucrurile vor prinde mai multă claritate

Daniela Iliescu, CEO al Patria Bank

Şansa sau dinamica evoluţiei unei bănci depind de strategia comercială şi modul în care îşi asigură sustenabilitatea veniturilor. Din punctul nostru de vedere veniturile unei bănci sunt determinate tot de zona de creditare.

Daniela Iliescu, CEO al Patria Bank Şansa sau dinamica evoluţiei unei bănci depind de strategia comercială şi modul în care îşi asigură sustenabilitatea veniturilor. Din punctul nostru de vedere veniturile unei bănci sunt determinate tot de zona de creditare.

Autor: Mircea Nica

14.10.2020, 17:45 231

Daniela Iliescu, şefa Patria Bank, consideră că nu se pune problema unei recesiuni economice, urmând să vedem o revigorare economică în trimestrele 3 şi 4, după scăderea PIB din trimestrul 2.

„Am avut o scădere a PIB-ului în trimestrul 2, iar în trimestrele trei şi patru ne aşteptăm să vedem o revigorare econo­mică. La nivel micro, există o creş­tere a ratei şo­majului. Ulti­me­le date arată o rată a şomajului de 5,4% şi este foarte posibil să vedem un nivel destul de ridicat al şomajului în perioada următoare. Vom vedea dificultăţi economice, chiar şi un impact al statului. Primele semne cu adevărat mai concrete se vor vedea către sfârşiul primului trimestru al anului viitor, unde lucrurile vor prinde mai multă claritate“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Daniela Iliescu, CEO al Patria Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO