ZF Live

ZF Live. Dragoş Damian, Terapia Cluj: Investiţiile în producţie ar trebui să primească ajutoare de stat, pentru că ele sunt cu impact major în economie. „O primă victorie a creşterii economice este că banii s-au suplimentat pe schema 807, pe ajutorul de stat, cu încă 2 miliarde de lei, ceea ce înseamnă că mai multe companii îl vor primi”

Autor: Mara Rolea

27.08.2022, 00:00 208

Dragoş Damian, CEO-ul producătorului de medicamente Terapia Cluj, a spus, la ZF Live, că schemele de ajutor de stat pentru investiţii cu impact major în economie, cum este schema 807, ar trebui să finanţeze investiţii în producţie, indiferent că este vorba de extinderea producţiei sau capacităţi noi de producţie.

„Am rezervele mele vizavi de eficienţa acestui ajutor de stat pentru că probabil că ajutorul de stat trebuie să fie dat pentru investiţiile care au un impact major în economia României şi acestea nu pot fi decât unităţile de producţie”, a spus el la ZF Live, emisiunea de business susţinută de Orange Business Services.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO