ZF Live

ZF Live. Florin Buligoanea, fost CFO al A&D Pharma, pregăteşte acum firme de 5-10 mil. euro pentru fonduri de private equity care le pot multiplica veniturile

12.08.2022, 16:45 508

♦ Florin Buligoanea a fost timp de circa 13 ani director financiar al grupului farmaceutic A&D Pharma şi a participat în proiectul fondurilor de investiţii din domeniul berii, Brewery Holdings.

Perspectiva nouă cu care vine o persoană din multinaţională într-o companie antreprenorială este de a adapta cele învăţate în firme de zeci, sute sau miliarde de euro pentru firme mai mici, sub principiul mana­gementului activ al valorii firmei pentru acţionar.

„Experienţa dobân­dită a fost în medii dinamice, acolo unde accen­tul cădea pe maxi­mizarea valorii firmei pentru acţionar la modul tangibil“, a spus Florin Buligoanea în cadrul emisiunii de business ZF Live. El este fondator al myFD.ro, business de consiliere ce se adresează companiilor cu o cifră de afaceri între 5 şi 10 mil. euro.

S-a lansat în antreprenoriat după câteva decenii de business în servicii financiare, iar ca director financiar a însoţit firme locale la ieşirea pe pieţele internaţionale prin contri­buţia la creşterea lor. Florin Buligoanea a fost circa 13 ani director financiar al grupului farmaceutic A&D Pharma şi a participat în proiectul fondurilor de investiţii din domeniul berii Brewery Holdings.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO