ZF Live

ZF Live. Lóránd Szarvadi, proprietarul Balvanyos Resort & Spa: Avem în plan investiţii de 8 milioane de euro, dar totul depinde de evoluţia pandemiei. Sperăm ca la primăvară să dăm drumul la o parte din investiţie

Autor: Robert Manea, Alexandra Cepăreanu

05.08.2020, 18:10 2574

Balvanyos Resort & Spa a înregistrat în luna iulie un grad de ocupare de 90% Resortul din Balvanyos a încheiat 2019 cu afaceri de 5 mil. euro şi un profit de 15% din cifra de afaceri.

Balvanyos Resort & Spa din Covasna, cu afaceri de 5 mil. euro anul trecut, are în plan investiţii de 8 mi­lioane de euro în extinderea resortului, însă „totul depinde de evoluţia sau involuţia pandemiei de COVID-19“, a spus în cadrul emisiunii de business Lóránd Szarvadi, proprietarul resortului.

„Avem planuri de dezvoltare până la 200 de camere, cu bungalouri, un corp adiţional care va dubla suprafaţa spa-ului, vom face un spa pentru familii cu copii şi unul pentru cei care vin fără copii. Mai facem câteva băi tra­di­ţionale, avem pre­gă­tite investiţii de 8 mil. euro pe aceas­tă suprafaţă de 15 hec­ta­re. Sperăm că în primăvară dăm drumul la o parte din investiţie.“ În prezent, resortul numără 110 camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO