ZF Live

ZF Live. Laurenţiu Mandu, managing director Capgemini în România şi Gabriela Stănică, chief information, data officer & e-commerce director la Carrefour România: Am dezvoltat o platformă prin care ne propunem să eficientizăm procesele în magazin şi să îmbunătăţim experienţa clienţilor, atât în offline, cât şi în online

Autor: Alexandra Matei

14.12.2022, 16:30 224

♦ Platforma vine în sprijinul clienţilor, care pot vedea în timp real informaţii despre disponibilitatea produselor din magazin sau despre preţul lor, dar îşi propune să automatizeze şi taskurile angajaţilor, cum ar fi schimbarea preţului de pe etichetele de la raft.

Carrefour România, unul dintre cei mai importanţi jucători din retail prezent pe piaţa locală de mai bine de douăzeci de ani şi Capgemini, un lider global ce oferă soluţii de tehnologie, au dezvoltat, prin intermediul unui parteneriat, o platformă prin care îşi propun să eficientizeze procesele în magazinele Carrefour şi să îmbună­tăţească experienţa clienţilor, atât în online, cât şi în offline.

Platforma vine, astfel, în sprijinul clienţilor, care pot vedea în timp real informaţii despre disponibilitatea pro­du­selor din magazin sau despre preţul lor, dar îşi propune să auto­matizeze şi taskurile angajaţilor, cum ar fi schim­barea preţului de pe eti­chetele de la raft.

„Carrefour a lansat o platformă de digital retail media, prin care mone­tizează datele colectate de la clienţi. O altă componentă este eficientizarea proceseleor din magazine şi din zona de logistică. În contextul actual, în care este tot mai greu să găsim oameni, automatizarea proceselor din magazin este importantă. Un exemplu concret a fost lansarea Glovo. Noi vindem şi livrăm către client din magazin - cli­entul plasează o comandă prin Glovo şi trebuie să aibă acces în timp real la produsele de pe raft. Pentru a trans­mite aceste informaţii la volumele pe care noi le avem - 50 de hipermarke­turi şi circa 50.000 de produse - trebuie să avem o acurateţe maximă“ , a spus Gabriela Stănică, chief information, data officer & e-commerce director, Carrefour România, la emisiunea online de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO