ZF Live

ZF Live. Marcel Vulpoi, fondator Toader & Vulpoi Management: Un contabil bun costă 20 de euro pe oră. Un contabil cu o experienţă de 3-5 ani câştigă 1.200-1.400 de euro pe lună. Piaţa de contabilitate din România este de peste 600 mil. euro anual

ZF Live. Marcel Vulpoi, fondator Toader & Vulpoi...

Autor: Răzvan Botea

24.05.2024, 17:00 9156

Contabilii pot fi angajaţi sau colaboratori: să factureze pe oră sau pe factură.

„Pot să vă spun cât câştigă în medie la noi în companie un contabil. Salariul mediu este undeva la 1.200-1.400 euro net. Vorbim de un contabil care are o experienţă de cel puţin 3-5 ani”, a spus Marcel Vulpoi, fondator Toader & Vulpoi Management, la ZF Live, emisiune susţinută de Orange Business.

În acest moment, un contabil bun costă 20 de euro pe oră,  a mai spus Marcel Vulpoi, care conduce cea mai mare companie de contabilitate din România, cu 300 de angajaţi şi afaceri de 7 mil. euro anual.

Piaţa de contabilitate din România este astăzi evaluată la peste 600 mil. euro anual, dar este o piaţă extrem de fragmentată, în contextul în care liderul pieţei are o cotă de circa 3%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24