ZF Live

ZF Live. Mihail Gîrneţ, CEO al Bobnet Group, soluţii de automatizare pentru industria de retail: Soluţia este implementată în patru lanţuri de retail. Viziunea noastră este să avem parteneriate cu retaileri importanţi din mai multe industrii

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.09.2023, 18:00 887

♦ „Suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri cu care să dezvoltăm coinvestiţii cu grad mare de automatizare în care ambele părţi să contribuie cu expertiză şi bani. În acest moment avem soluţia finală şi căutăm parteneri“ ♦ „Există interes pentru soluţia noastră din toate industriile“.

BobNet, start-up local specializat în dezvoltarea şi implementarea de soluţii hardware şi software pentru automatizarea industriei de retail, vrea să încheie diverse parteneriate cu jucători din retail pentru a transforma şi automatiza comerţul tradiţional, a explicat Mihail Gîrneţ, CEO al Bobnet Group, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

„Viziunea noastră este să avem parteneriate cu retailerii importanţi din mai multe industrii. Iar pentru asta suntem pregătiţi să investim în proiecte importante, de 20 de milioane de euro (spre exemplu, 10 milioane investite de noi şi 10 milioane de retailer), în lanţuri mari de retail din diferite industrii. În acest moment avem soluţia finală şi căutăm parteneri. Suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri cu care să dezvoltăm efectiv joint venture cu grad mare de automatizare în care ambele părţi să contribuie cu expertiză şi bani“, a spus Mihail Gîrneţ.

El a adăugat că soluţia de gestiune automatizată Chain MS este deja implementată în patru lanţuri de retail, unul dintre clienţii Bobnet fiind start-up-ul Telerenta (care închiriază echipamente electronice şi care deţine patru unităţi, mai exact insule în malluri, complet automatizate).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO