ZF Live

ZF Live. Mircea Rasovan, SportGuru: Avem deja pe hârtie ieşirea pe pieţele externe. Primul pas va fi spre Europa de Est

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.09.2023, 00:06 258

SportGuru are magazine atât stradale, cât şi în malluri, iar Mircea Rasovan spune că cel mai bun magazin este unul poziţionat stradal, cel din zona Unirii, care este şi primul deschis de cei doi antreprenori.

Mircea Rasovan, acţionar majoritar al SportGuru, retailer specializat în articole sportive, spune că se gândeşte deja să extindă brandul pe care l-a lansat în urmă cu circa 13 ani pe pieţe externe, prima oprire fiind în Europa de Est datorită asemănării cu piaţa locală. „Deja pe hârtia noastră se află primul pas în afara ţării cu un mix, atât cu magazin fizic, cât şi online. În prima fază, online este cel mai simplu. Este o datorie morală în industria echipamentelor pentru sportivi să vii şi cu un magazin fizic, să le dai şansa clienţilor să probeze echipamentele şi să vorbească cu oameni specializaţi“, a spus Mircea Rasovan în cadrul emisiunii de business ZF Live.

El este unul dintre fondatorii afacerii alături de Alexandru Cristescu, iar în 2022 a intrat în acţionariatul companiei şi fondul de investiţii Vertical Seven Group, care are o participaţie de 2%, conform Termene.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO