ZF Live

ZF Live. Mircea Teacă, CEO DY Nutrition Global: Am investit 10 mil. euro în ultimele şase luni în fosta fabrică de medicamente Polisano de la Sibiu, actuala Vitema, acolo unde urmează să ne producem in house suplimentele nutritive

Mircea Teacă, CEO DY Nutrition Global

Mircea Teacă, CEO DY Nutrition Global

Autor: Alexandra Matei

13.03.2024, 16:20 181

Suplimentele sportive DY Nutrition Global ajută la performanţa sportivă şi la alimentaţie  Portofoliul cuprinde o gamă de suplimente sportive dedicate în special fitnessului şi culturismului, iar produsele sunt sub formă de pudră, tablete sau lichide  Următorul pas este intrarea pe piaţa de produse destinate menţinerii sănătăţii.

DY Nutrition Global, com­pa­nie de suplimente nutri­tive înfiinţată în Anglia, în 2011, de către Dorian Yates, un cam­pion mon­dial la cultu­rism, dar care are sediul central în România, a investit 10 mil. euro în ulti­mele şase luni în fosta fabrică de medica­mente Polisano de la Sibiu, actuala Vitema, acolo unde urmează să producă in house toate produsele.

În prezent, producţia are în loc Ungaria şi Bulgaria, prin intermediul parteneri­lor. „Anul trecut căutam o fabrică unde să pu­tem produce aceste produse în România. Fabrica din Sibiu era într-o perioadă în care îşi căuta investitori şi aşa am ajuns să pro­ducem acolo. Suntem şi investitori în fabri­că, am investit aproximativ 10 mil. euro în ulti­mele şase luni pentru că a trebuit să aducem liniile noastre de producţie pentru suplimen­tele sportive, care completează liniile de pro­ducţie ale fabricii. Anul acesta ne propunem să iasă de la Vitema primele produse, să intrăm pe piaţa de vitamine şi să ajungem la finalul la 12-15 mil. euro cifră de afaceri“, a spus Mircea Teacă, CEO DY Nutrition Global. Suplimentele sportive DY Nutrition Global ajută la performanţa sportivă şi la ali­mentaţie. Dorian Yates a înfiinţat compania în Birmingham, Anglia, iar în 2017 i s-au alăturat mai mulţi parteneri care au reuşit să ducă businessul la un alt nivel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO