ZF Live

ZF Live. Răzvan Rusu, fondatorul businessului Răzvan Idicel: Anul acesta vom face o fabrică nouă în satul Idicel-Pădure, o investiţie de 1,2 mil. euro care ne va asigura eficienţa. Ţinta noastră este să ajungem să producem un milion de borcane pe an

Răzvan Rusu, fondatorul Răzvan Idicel

Răzvan Rusu, fondatorul Răzvan Idicel

Autor: Alexandra Matei

20.01.2024, 00:06 504

♦ Anul trecut, sub brandul Răzvan Idicel, au fost produse aproximativ 370.000 de borcane de zacuscă şi dulceaţă ♦ Un plan important pe care Răzvan Rusu îl are este să reuşească să îşi producă singur la Idicel-Pădure şi materia primă, adică vinete pentru zacuscă şi diverse fructe pentru dulceaţă.

Răzvan Rusu, fondatorul Răzvan Idicel, un business de familie cu zacuscă şi dulceaţă, pornit în satul Idicel-Pădure din judeţul Mureş acum un deceniu, spune că anul acesta va înfiinţa o nouă fabrică în acelaşi sat, care va duce la creşterea capacităţii de producţie. Investiţia se va ridica la 1,2 mil. euro.

Acum, sub brandul Răzvan Idicel, sunt produse anual circa 370.000 de bor­cane de zacuscă şi dulceaţă, iar ţinta fon­da­torului este de un milion de borcane pe an. „Anul acesta voi face în sat (n. red. – satul Idicel-Pădure) o fabrică nouă, un proiect de 1,2 mil. euro. Vom face anul aces­ta prima fază, cea de producţie, care se va ridica la 500.000 de euro. Este o inves­tiţie mare care va creşte eficienţa în busi­ness şi voi putea creşte şi mai mult. Anul trecut am rămas fără produse înainte de Crăciun, nu puteam menţine ritmul pentru că cererea era foarte mare. Acum, ţinta noastră este de un milion de borcane pe an“, a spus Răzvan Rusu în timpul emisiu­nii online de business ZF Live.

Toate produsele făcute la Idicel-Pădure, un sat cu circa 270 de locuitori, sunt recunoscute pentru faptul că sunt gătite la ceaun de gospodinele din sat.

Orice inovaţie, la ţară, afirmă fondatorul, este văzută destul de ciudat pentru că oamenii de acolo sunt obişnuiţi să facă focul şi ştiu să facă totul manual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO