ZF Live

ZF Live. Roxana Tolteanu, general manager, 4F România: În 2022 am avut cea mai rapidă expansiune de până acum, am deschis 10 magazine pe piaţa locală, dublându-ne reţeaua. Anul acesta vom avea doar trei inaugurări

Autor: Alexandra Matei

06.04.2023, 16:45 217

În Bucureşti, brandul 4F deţine cinci magazine amplasate în centrele comerciale mari Retailerul polonez de echipamente sportive îşi propune să se extindă şi în oraşele din zona Moldovei – Iaşi, Roman, Bacău -, iar targetul final este acela de a ajunge în toate reşedinţele de judeţ.

Retailerul polonez de echipa­men­te sportive 4F, prezent pe piaţa locală din 2016, şi-a mai mult decât du­blat reţeaua de magazine anul trecut, deschizând zece unităţi noi şi ajungând astfel la un portofoliu ce cuprinde în total 18 spaţii la nivel naţional. Apoi, o altă unitate, a 19-a, a fost inaugurată în 2023, la Cluj-Napoca.

Anul acesta, spune Roxana Tol­tea­nu, general manager al 4F Româ­nia, focusul va fi pe consolidarea ma­gazinelor nou deschise anul trecut. În 2023, 4F va avea doar trei inaugurări în oraşe precum Timişoara, unde brandul este deja prezent cu un punct de vânzare, şi Cluj-Napoca. Acesta din urmă e magazinul deja deschis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO