ZF News

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a finalizat al patrulea proiect fotovoltaic, montat pe acoperişul Industrial Park West din Oradea, şi ajunge la o putere instalată de 834 kWp

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a finalizat al...

Autor: Roxana Rosu

29.08.2023, 13:28 1283

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a finalizat un nou proiect fotovoltaic, montat pe acoperişul Industrial Park West din Oradea, unul dintre activele importante din portofoliul de parcuri logistice şi industriale ale companiei.

Globalworth a insalat anterior sisteme similare şi pe acoperişurile Globalworth Square, Globalworth Plaza şi Industrial Park Timişoara.

Noua instalaţie, agreată cu iwis mobility systems, chiriaşul şi beneficiarul parcului Globalworth de la Oradea, include peste 700 de panouri fotovoltaice furnizate de Canadian Solar, cu o capacitate totală de 297kWp.

”Parte din politica noastră solidă de ESG, această nouă instalaţie solară este o dovadă în plus atât a angajamentului nostru, cât şi al chiriaşilor noştri pentru o abordare sustenabilă şi un viitor mai curat. Integrând noi surse de energie regenerabilă pe proprietăţile noastre, reuşim pe de o parte să reducem costurile de operare pentru chiriaşi, iar pe de alta ne ajută să scădem semnificativ amprenta de carbon a portofoliului. Ne-am fixat drept obiectiv să avem o diminuare cu 40% a amprentei pană în 2030, ţinând cont de 2019, ca moment zero de referinţă, şi ne propunem să obţinem un astfel de rezultat dotând cât mai multe dintre proprietăţile noastre cu panouri solare în urmatoarea perioadă”, a declarat Marian Popa, Managing Director la Globalworth România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO