ZF News

QuickMobile estimează afaceri de 50 mil. euro

QuickMobile estimează afaceri de 50 mil. euro

Autor: Ioana Nita

24.02.2015, 00:06 179
Grupul QuickMobile, cu afaceri de dis­tri­­bu­­ţie şi de retail pentru diferite gadgeturi şi pro­­duse de IT&C, ţinteşte pentru anul în curs afa­­­ceri de peste 50 de milioane de euro, în creş­­­tere cu circa 10%, focalizarea fiind pe con­­­so­li­­darea businessului, extinderea pe pie­­­ţe­le din străinătate şi pe introducerea u­nor noi ca­tegorii de produse. Grupul in­clu­de com­­­pa­niile Electro Distribution şi Electro Mo­­bile, ambele cu sediul central în Baia Mare.
 
„Anul acesta ne vom concentra mai mult pe consolidarea businessului şi extin­derea pe plan internaţional, prin lansa­rea unei noi platforme online. Din acest motiv, afacerile vor continua să crească, deşi nu la acelaşi nivel ca în 2014, însă probabil vom depăşi pragul de 50 de milioane de euro“, a declarat pentru ZF Tudor Ţiboc, fondatorul şi directorul general al QuickMobile.
 
Anul trecut cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20%, la 45 de milioane euro, în prin­­­cipal datorită introducerii în ofertă a unei noi categorii de produse - gadget-urile, din ca­re fac parte ceasurile inteligente, bră­ţă­rile de monitorizare a activităţilor zilnice, oche­la­rii inteligenţi, camerele sport şi cele out­door.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO