ZF Transilvania

E. On investeşte 2,5 mil. lei în modernizarea reţelei de gaz din Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu

23.07.2012, 12:46 129

Compania E. On Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de modernizare a reţelei de gaz pe străzile Heltai Gaspar şi Constantin Brâncoveanu, din municipiul Cluj-Napoca. Lucrările fac parte dintr-un proiect de investiţii prin care se vor reabilita, în total, peste 5 kilometri de conducte şi branşamente de gaz din municipiu, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 2,5 mil. lei (circa 570.000 de euro).

Reprezentanţii companiei spun că pentru cuplarea tronsonului recent modernizat la sistemul de distribuţie, E.On va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de miercuri pe străziile C.Brâncoveanu, Dostoievski, S.Albinii, Arieşului, M.Imre, M.Veliciu, A.Densuşianu, Hârleţului, Secerătorilor, Axente Sever, Crizantemelor, Buşteni, L.Rebreanu, Heltai Gaspar, Bălţii, T.Ionescu,                  Zambilei, V. Lupu, Diacon Coresi, Iugoslaviei, Ana Ipătescu, Muncitorilor şi Căpşunilor.

Luna trecută, E. On Gaz Distribuţie a anunţat că va continua investiţiile în reţeaua de gaze şi va investi, până anul viitor, aproximativ 30 mil. lei (6,8 mil. euro) pentru modernizarea reţelei de gaz în municipiul Târgu Mureş, plus alte 24 de localităţi din judeţul Mureş. În total, urmează să fie modernizaţi 220 de kilometri din reţeaua de gaze naturale a judeţului Mureş.

laurenţiu.cotu@zf.ro     

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO