ZF Transilvania

Investiţie de 1,7 mil. lei pentru modernizarea unei baze sportive din Oradea

Investiţie de 1,7 mil. lei pentru modernizarea unei baze...
29.08.2013, 16:48 173

Primăria Oradea are în derulare o investiţie în valoare de 1,7 mil. lei (aproximativ 400.000 de euro) pentru amenajarea unor vestiare, realizarea unei clădiri administrative, şi a unei construcţii destinate alimentaţiei publice, la baza sportivă Ioşia. Totodată, terenurile existente aici au fost suplimentate cu încă patru terenuri de tenis, iar până în prezent 80% din lucrări au fost finalizate.

Totodată, au fost finalizate lucrările de modernizarea a saunei, a vestiarelor şi a bazinului destinat recuperării sportivilor la sala sporturilor Antonio Alexe. La sala sporturilor din Oradea se execută lucrări de demontare şi montare a tablourilor metalice pentru circuitele de alimentare pompe, circuitele de alimentare generală şi sistemul de comandă, precum şi reparaţii la instalaţia de irigare a spaţiului verde.

În ceea ce priveşte tribunele din interiorul sălii, una dintre acestea are deja scaunele uzate schimbate, urmând ca cealaltă parte a tribunei să fie gata săptămâna viitoare. De asemenea, în perioada următoare se va achiziţiona şi monta tabela electronică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO