ZF Transilvania

Primăria Oradea investeşte peste 43 mil. euro într-o gradină termală pe o suprafaţă de 3,2 hectare

Primăria Oradea investeşte peste 43 mil. euro într-o...

Autor: Laurentiu Cotu

27.05.2024, 16:50 1253

Primăria Oradea a demarat un proiect de investiţii de aproape 214,6 mil. lei (43,1 mil. euro), TVA inclus, ce presupune realizarea unei gradini termale cu bazine interioare şi exterioare, bar cu servire din apă, platforme pentru plajă, zonă de spa, sală de fitness, pe o suprafaţă de 32.405 mp, din actualul ştrand Ioşia, construit în anii ’80. Durata de execuţie a proiectului este de doi ani.

’’Consiliul Local a aprobat studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru această investiţie. Reconfigurarea incintei actualului ştrand Ioşia se va face astfel - pe o treime din teren se va păstra funcţionarea ştrandului, rămânând în continuare destinată seniorilor oraşului, iar pe două treimi din teren, spre latura sudică, se va amenaja grădina termală. Proiectul grădinii termale Ioşia va fi depus spre finanţare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027’’, potrivit unui comunicat de presă transmis de primăria Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24