ZF Transilvania

Proiect european de 7,6 mil. euro pentru construirea a 16 noi centre de colectare a deşeurilor în judeţul Bihor

Proiect european de 7,6 mil. euro pentru construirea a 16...

Autor: Laurentiu Cotu

03.04.2023, 17:17 114

Consiliul Judeţean Bihor a accesat un proiect european de 7,6 mil. euro pentru construirea a 16 noi centre de colectare a deşeurilor în judeţ. Proiectul presupune asigurarea unei mai bune colectarea a deşeurilor în 6 oraşe şi 10 comune din judeţ, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Bihor.

’’Cele 16 centre fac parte dintr-o reţea de 32 de astfel de centre pe care judeţul Bihor, în parteneriat cu primăria Oradea şi cu celelalte 30 de primării din judeţ, vrea să le realizeze pentru a oferi posibilitatea cetăţenilor să depoziteze deşeurile de dimensiuni mari, astfel încât această problematică a deşeurilor să fie corect gestionată’’, a declarat Mircea Mălan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, într-un comunicat de presă. Cele 16 platforme finanţate sunt în localităţile Beiuş, Marghita, Salonta, Aleşd, Valea lui Mihai şi Săcueni, Sântandrei, Tinca, Ceica, Oşorhei, Tileagd, Vadu Crişului, Bratca, Popeşti, Sânmartin şi Sânnicolau Român.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO