ZF Transilvania

Societatea de Transport Public Timişoara angajează 89 de conducători de tramvai şi troleibuz

Societatea de Transport Public Timişoara angajează 89...

Autor: Laurentiu Cotu

11.01.2022, 16:18 168

Societatea de Transport Public Timişoara, subordonată primăriei Timişoara, are disponibile în prezent 89 de locuri de muncă pentru conducători de troleibuz, vatmani şi conducători auto mijloace de transport în comun, conform calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ulAgenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş.

Societatea de Transport Public Timişoara organizează şi cursuri în vederea obţinerii permisului de conducere pentru categoria troleibuz/tramvai, potrivit informaţiilor de pe site-ul operatorului STPT.

Cursul este gratuit pentru cei care se angajează în cadrul Societăţii de Transport Public Timişoara în vederea obţinerii permisului de conducere, iar după terminarea cursului vor lucra în meseria de conducător de tramvai sau troleibuz.

Cursanţii vor fi angajaţi în cadrul STPT ca muncitori necalificaţi, pe durata cursului şi vor avea un venit lunar de 2.000 lei/brut şi tichete de masă, pe durata formării profesionale, conform site-ului operatorului STPT.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO