Ziarul de Duminică

Europa va fi fantastică, suprarealistă, apocaliptică

Fotografie de Ikuru Kuwajima

Fotografie de Ikuru Kuwajima

20.07.2010, 17:02 31

Mediafax Foto Best Of se mută pe Uranus

Cele mai bune fotografii realizate de fotoreporterii şicolaboratorii Mediafax Foto în decursul anilor 2008-2009 şi reuniteîn expoziţia "Mediafax Foto - Best of 2008/2009" (foto 1) pot fivăzute până pe 8 august la Uranus 144, după ce timp de o lună aufost expuse pe gardul Muzeului Naţional de Artă al României.

Uranus 144, unde rulează şi cele mai bune filme de la TIFF, estesituat între Palatul Parlamentului şi Piaţa George Coşbuc. În acestspaţiu, cele 50 de imagini Mediafax Foto sunt expuse pe panouri demari dimensiuni, la o calitate grafică excepţională. Fotografiilepot fi văzute de toţi cei care vor participa la evenimentelegăzduite de Uranus 144 în următoarea lună.

Ajunsă la a treia ediţie, "Mediafax Foto - Best of" redăevenimente de primă pagină, dar şi fragmente memorabile de viaţă.De la Summitul NATO din Bucureşti la protestul muncitorilor chinezidin faţa Ambasadei Chinei, de la mitingurile electorale din toamnaanului trecut la sărbătorile populare de 1 Mai, de la NoapteaMuzeelor şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu laîncleştările din competiţii sportive - toate acestea se regăsesc înexpoziţie prin imagini ce dezvăluie un unghi inedit de a privievenimentele. La fotografiile din România se adaugă o serie deimagini realizate de fotoreporteri sau colaboratori ai MediafaxFoto în Ucraina, în Statele Unite ale Americii imediat dupăalegerea preşedintelui Barack Obama şi în Kosovo în momentulproclamării independenţei provinciei faţă de Serbia.

Expoziţia "Mediafax Foto - Best of 2008/2009" are ca parteneriMuzeul Naţional de Artă al României, Banca Românească şi Apa Nova,iar ca sponsori - Alpha Bank, Eurovia Construct International şiNikon. Partener media este ziarul Gândul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO