Auto

Cel mai sexy Volkswagen primeşte un facelift. Vezi aici cum arată noul VW Passat CC şi când vine în România

Cel mai sexy Volkswagen primeşte un facelift. Vezi aici cum arată noul VW Passat CC şi când vine în România

Volkswagen Passat CC

Autor: Bogdan Alecu

03.11.2011, 11:57 3122

Noul Volkswagen Passat CC, model ce reprezintă versiunea "coupe în patru uşi" a limuzinei de clasă medie a constructorului german a fost lansat la aproape două luni de la închiderea Salonului Auto de la Frankfurt din acest an. Pe piaţa locală noul Passat CC facelift va fi lansat în primăvara anului viitor, cel mai probabil la un preţ similar cu cel al generaţiei actuale. În cei patru ani de existenşă prima generaţie a Passat CC s-a vândut în peste 270.000 de unităţi.

Odată cu versiunea restilizată Passat CC dispune de noi faruri bi-xenon, stopuri care preiau designul celor de la Jetta şi Passat dar şi faruri automate pentru viraje, toate fiind disponibiel în echiparea de bază.

Gama de motorizări va fi în continuare alcătuită din două motorizări diesel de 2,0 litri TDI de 140 respectiv 170 CP precum şi trei motorizări pe benzină de 160, 210 şi 300 CP.

Cu unLIKEla pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO