Auto

Compania de transport de marfă Ignite Logistic din Sibiu: Volumul de mărfuri din toamna aceasta este în scădere, clienţii nu îşi mai fac stocuri

Compania de transport de marfă Ignite Logistic din...

Autor: Mirabela Tiron

07.11.2022, 08:00 242

Ignite Logistic, o companie de transport marfă din Sibiu, fondată în 2014 de către doi tineri antreprenori, Ioan Stroia şi Remus Deac, estimează că va finaliza anul acesta cu afaceri de 46 milioane de lei, faţă de nivelul de 40 de milioane de lei anul anterior, sub nivelul prognozat.

„Volumul de mărfuri din toamna aceasta este slab, în scădere faţă de toamna anului trecut. Piaţa se contractă şi aşteptăm să vedem ce aduce şi iarna, cu criza energetică, cu inflaţia record. Avem o cifră de afaceri în creştere cu 10%,  sub nivelul de plus 20% pe care l-am estimat“,  a declarat pentru ZF Remus Deac, din Sibiu, unul dintre fondatorii companiei.

El a pus alături de Ioan Stroia bazele acestui business în 2014 cu şase maşini ca sub­contractor  pentru Cargus.  Apoi au deschis mai multe huburi în afara ţării şi aşa au asigurat creşterea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO